"АвтоКрАЗ" Жеваго збільшив за рік обсяги продажу на 55%

П'ятниця, 2 січня 2015, 16:37

Український виробник великовантажних автомобілів ПАТ "АвтоКрАЗ" у 2014 році відвантажив споживачам 1428 автомобілів КрАЗ, що на 55% або на 508 одиниць більше, ніж у 2013 році.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

Як зазначають в компанії, 2014 рік був для неї одним з найкращих за останні шість років. На головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу вироблено 1386 одиниць автомобільної техніки, на 49% більше, ніж роком раніше.

Згідно з повідомленням, у річному обсязі випуску основної продукції частка бортових автомобілів становила 38%, шасі - 47%, спецтехніки - 10%, самоскидів - 2%, тягачів - 3%.

У прес-релізі наголошується, що друге півріччя "АвтоКрАЗ" завершив із практично дворазовим збільшенням обсягів виробництва порівняно з першим: виготовлено 907 автомобілів.

Як відомо, КрАЗ спільно з канадсько-еміратською компанією Streit Group створив бронеавтомобіль KrAZ-MPV Shrek One у кількох виконаннях: Personnel Carrier (автомобіль для транспортування особового складу), KrAZ-Ambulance (швидка допомога), KrAZ-RCV (автомобіль для розмінування маршруту), та розпочав випуск броньованих автомобілів КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар і КрАЗ-6322 "Раптор".

"АвтоКрАЗ" випускає 33 базові моделі, понад 260 модифікацій і комплектацій автомобільної техніки КрАЗ для роботи в усіх галузях економіки та Збройних силах України.

Реклама:

ПАТ "АвтоКрАЗ" належить групі "Фінанси та кредит", власником якої є бізнесмен Костянтин Жеваго.

В липні 2014 року повідомлялося, що суд постановив продати 23% акцій ПАТ "АвтоКрАЗ" на прилюдних торгах через борги перед Ощадбанком. Компанія не погасила взятий у 2008 році кредит в Ощадбанку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: