Керівників держпідприємств МінАПК відберуть на відкритому конкурсі

Неділя, 18 січня 2015, 17:39

Міністерство аграрної політики та продовольства запроваджує конкурсний принцип відбору на керівні посади у державних підприємствах агросектору.

Відповідний наказ підписав міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, передає прес-служба міністерства.

Як зазначається, 20 січня буде оголошено про відкритий конкурс на посади керівників перших 10 підприємств.

"Створюється кадрова комісія, куди запрошені експерти відомих рекрутингових агенцій та консалтингових компаній - "Jansen Capital Managment", "Deloitte & Touche Ltd", "Partner at Talent Advisors", "HRM", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Також наголошується, що міністерство публікуватиме у відкритому доступі на офіційному сайті вимоги до кандидатів та критерії їх експертного оцінювання. Критерії та вимоги до кандидатів публікуватимуться за 30 днів до проведення конкурсного відбору.

"Відтепер всі керівні призначення у державних підприємствах відомства відбуватимуться на конкурсній основі. Ця процедура прозора і відкрита для суспільства. Не буде кулуарних, корумпованих призначень. Таким чином, відповідальні посади будуть займати найбільш фахові люди, які здатні провести відповідні реформи", - зазначив Павленко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: