"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Roshen розкритикували рішення Порошенка

Субота, 17 січня 2015, 09:12

Компанія Roshen вважає нераціональним призначення свого колишнього менеджера Дмитра Вовка головою Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Про це йдеться у заяві кондитерської корпорації.

"Дмитро Вовк дійсно був найнятий компанією на посаду національного менеджера з розвитку продажів у торгівельних мережах Росії у березні 2013 року. На даній посаді він пропрацював менше двох років і був звільнений у листопаді 2014 року з причини незадовільних результатів своєї діяльності, і не продемонструвавши високої кваліфікації на займаній посаді менеджера", - сказано в повідомленні.  

Як відомо, новий тимчасово виконуючий обов'язки Голови НКРЕКУ Дмитро Вовк був призначений на цю посаду 30 грудня 2014 року указом президента № 969/2014.

Реклама:

Судячи з біографії новопризначеного 24-річного чиновника, він ніколи не мав відношення до сфери енергетики. Його останнім місцем роботи вказана Російська Федерація, місто Москва, посада - національний менеджер Кондитерської корпорації Roshen.

Експерти відзначали, що вперше в історії України на посаду в.о. керівника держрегулятора ринку енергетики призначена не просто людина, яка жодного дня не працювала у галузі, а й до того ж не є членом Нацкомісії.

Згідно з пропозиціями Енергетичного співтовариства, голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, повинні обиратися на основі публічного конкурсу.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: