"Влада" Криму оцінила "Форос" Коломойського у 40 мільйонів

П'ятниця, 16 січня 2015, 13:09

Самопроголошена кримська влада оцінила санаторій "Форос", який перейшов у власність республіки восени 2014 при націоналізації майна групи "Приват" в 40 млн доларів.

Про це повідомили в прес-службі самопроголошеного Міністерства земельних і майнових відносин Криму, пише РБК.

В "міністерстві" відзначили, що говорити про загальну оцінку націоналізованих об'єктів поки рано, ця робота триває. Дане майно проходить оцінку для подальшого продажу на відкритих торгах.

Самопроголошений глава Республіки Крим Сергій Аксьонов раніше повідомляв, що перші торги можуть пройти вже в січні 2015 року.

Реклама:

"Міністерство" уточнило, що поки націоналізовані підприємства не функціонують, забезпечується лише їх охорона.

У вересні 2014 року кримська "влада" націоналізувала 87 об'єктів, що належали Коломойському і групі "Приват".

Крім "Фороса", були націоналізовані два дитячих оздоровчих комплексу, корпус оздоровчого комплексу "Таврія" площею понад 3,8 тис. кв. м і турбаза "Нива Яйла" в селищі Гірський під Ялтою.

Серед націоналізованих активів виявилися також 36 автозаправок "Укртатнафти", склад паливно-мастильних матеріалів в Сімферополі і пункт наливу скрапленого газу в Керчі.

Пізніше в список націоналізованого майна регіональний парламент включив ще п'ять земельних ділянок в селищі Форос на Південному березі Криму загальною площею більше 65 га і великий комплекс елітних апартаментів "Наутілус" в селищі Гурзуф, будівельним інвестором якого був ПриватБанк.

Нагадаємо, співвласником "Привату" є український бізнесмен і губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!