Нацбанку запропонували ліквідувати "Актабанк"

Середа, 14 січня 2015, 20:53

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звернувся до Національного банку з пропозицією про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Актабанк".

Про це повідомляє прес-служба фонду.

"У зв’язку з закінченням терміну дії тимчасової адміністрації у ПАТ "Актабанк" та з огляду на найменш витратний спосіб виведення неплатоспроможного банку з ринку - ліквідація банку з відшкодуванням з боку фонду коштів за вкладами фізичних осіб, Фонд звернувся до Нацбанку з пропозицією про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Актабанк", - повідомляє прес-служба.

"З огляду на необхідність завершення Фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, з 15 січня 2015 року будуть призупинені виплати коштів вкладникам ПАТ "Актабанк" через установи ПАТ "Банк Михайлівський", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У прес-службі також зазначили, що виплати коштів вкладникам ПАТ "Актабанк" поновляться не пізніше семи днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку, встановленого Національним банком України, і здійснюватимуться вкладникам незалежно від строку завершення дії договору.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: