"Укрзалізниця" з 14 грудня скасовує потяг Маріуполь - Севастополь

Вівторок, 9 грудня 2014, 19:26

У зв’язку зі зниженням пасажиропотоку "Укрзалізниця" з 14 грудня відмінить курсування поїзда Маріуполь - Севастополь.

Про це повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення "Укрзалізниці" Ігор Бреус під час брифінгу в Києві, передає прес-служба компанії.

"Сьогодні поїзд Маріуполь - Севастополь курсує складом із 8-10 вагонів, при цьому населеність поїзда складає 60-70% в окремі дати, в цілому це лише 150-200 пасажирів за рейс", - зазначив Бреус.

Він також додав, що у разі збільшення пасажиропотоку на даному напрямку курсування поїзда може буде відновлено.

Реклама:

За словами Бреуса, після відміни поїзда Маріуполь - Севастополь пасажири матимуть змогу скористатися іншими поїздами.

"Проїзд у даному сполученні забезпечується поїздами Київ - Маріуполь до Запоріжжя, Маріуполь - Харків до Запоріжжя,  з пересадкою на поїзди формування українських залізниць до Сімферополя", - поінформував начальник департаменту пасажирських перевезень.

Він також нагадав, що з 2 грудня 2014 року поїзд Маріуполь - Севастополь курсує через Волноваху - Комиш Зорю - Запоріжжя-1 - Мелітополь - Джанкой, а раніше він курсував із Костянтинівки через Дружківку - Краматорськ - Слов’янськ - Лозову - Синельникове - Запоріжжя-1 - Мелітополь.

Бреус також поінформував, що рішення змінити маршрут прямування даного поїзда не з Костянтинівки, а з Маріуполя прийняте з метою забезпечення якісної підготовки у рейси рухомого складу та у зв’язку з погіршенням погодних умов наприкінці листопада.

"На Донецькій залізниці саме у Маріуполі розташоване єдине вагонне депо, що знаходиться на підконтрольній нам території", - повідомив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!