"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"УЗ" втратила понад 115 мільйонів гривень з початку року через "незаконні втручання"

Понеділок, 8 грудня 2014, 20:46

За перший тиждень грудня 2014 року в Укрзалізниці зафіксовано 14 випадків незаконних втручань у діяльність залізничного транспорту, а загалом з початку року – понад 800.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Такі втручання в роботу залізничного транспорту, як крадіжки чи пошкодження рухомого складу та інфраструктури, накладення сторонніх предметів на колію, встановлення вибухових пристроїв, не лише наносять значних матеріальних збитків галузі, а й створюють загрозу безпеці руху поїздів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, найбільше потерпає галузь від крадіжок чи пошкодження елементів рухомого складу та інфраструктури. Загалом з початку року сталося 399 таких випадків, а за перший тиждень грудня – 9 випадків, повідомляють у відомстві.

Реклама:

За даними "УЗ", з початку 2014 року також виявлено 100 випадків насильства до персоналу залізничного транспорту чи учасників залізничного руху.

Загалом упродовж 11 місяців 2014 року на залізницях України зафіксовано 800 випадків незаконних втручань у роботу залізниць проти 245 за аналогічний період минулого року.

"За оперативними даними, залізничній галузі нанесено збитків на загальну суму 115,8 млн грн. У зв’язку з проведенням бойових дій кількість випадків незаконних втручань та розмір збитків на Донецькій залізниці уточнюються", - зазначає прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!