Енергоблок №3 Южно-Української АЕС відключено від енергомережі

Понеділок, 8 грудня 2014, 10:19

В понеділок, 8 грудня, о 02:19 енергоблок №3 Южно-Української АЕС відключено від енергомережі для проведення середнього планового ремонту тривалістю 119 діб.

Про це йдеться у прес-релізі "Енергоатому".

Як зазначається, перший та другий енергоблоки Южно-Української АЕС працюють без зауважень у заданому режимі.

"Радіаційній фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС знаходиться на рівні природних фонових значень, які були заміряні до пуску атомної станції, та на 8 грудня становить 11 мкР/год", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Викиди радіоактивних речовин в навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень", - повідомляє прес-служба.

Також у прес-службі повідомили, що 10 грудня на Южно-Українській АЕС відбудеться чергова планова перевірка обладнання системи сповіщення на проммайданчику атомної електростанції з вмиканням сирен.

"Відповідно до спеціально розробленої програми персонал цеху диспетчерського та технологічного управління проводить такі перевірки щомісяця. Їх основна мета - визначення працездатності системи сповіщення", - йдеться у прес-релізі.

Южно-Українська АЕС - розташована на берегах Південного Бугу в місті Южноукраїнськ Миколаївської області і є відокремленим підрозділом ДП НАЕК "Енергоатом". Входить до складу Южно-Українського енергетичного комплексу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: