Банк Коломойського розповів, у яких його відділеннях хазяйнують бойовики

Четвер, 4 грудня 2014, 17:17

Всі відділення ПриватБанку на окупованому Донбасі захопили бойовики.

Про це в четвер повідомила прес-служба банку.

"Більшість приміщень розграбовано, обладнання, в т. ч. банкомати, і термінали, вкрадені і знищені, - йдеться в повідомленні.

У банку відзначають, що відділення ПриватБанку, на територіях, які контролюють бойовики "ДНР" та "ЛНР", самопроголошена влада невизнаних республік використовує для розміщення своїх "фінансових установ".

Реклама:

Так у 8-ми відділеннях Горлівки, Донецька, Єнакієвого, Макіївки, Сніжного та Харцизька розташувався так званий "Центральний Республіканський Банк ДНР".

Під цю установу було захоплено і одне з відділень ПриватБанку в Перевальському районі Луганської області. У Зугресі в захопленому офісі банку відкрили відділення "поліції "ДНР".

"Точної ревізії поки провести не можна, оскільки на цих територіях тривають військові дії", - відзначають в банку.

У Донецькій і Луганській областях до початку активних військових дій працювало більше 400 відділень ПриватБанку. На сьогоднішній день на окупованій території залишилося 232 офісу банку.

Зазначається, що ПриватБанк обслуговує клієнтів силами 144 відділень, розташованих в контрольованих українськими властями населених пунктах, за винятком районів, наближених до зони АТО.

Крім того в четвер прес-центр ГУМВС України в Донецькій області повідомив, що в Донецьку бойовики під загрозою застосування зброї захопили філія АТ "Ощадбанк" у Будьонівському районі.

У свою чергу в четвер РІА Новости повідомило, що влада самопроголошеної "ДНР" виплатила зарплати бюджетникам за вересень і готується до виплат за жовтень.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!