Суд відмовив "Борисполю" у праві одержати 100 мільйонів від Родовід Банку

Вівторок, 30 грудня 2014, 15:02

Вищий господарський суд прийняв рішення про відмову в задоволенні касаційної скарги державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" із повернення депозитних коштів підприємства в сумі більше 100 млн гривень, що перебувають на рахунках Родовід Банку, який входить до групу великих.

Про це повідомила прес-служба "Борисполя".

"Ми обурені рішенням Вищого господарського суду, що фактично позбавило підприємство більше 100 млн гривень, зароблених працівниками аеропорту. Це рішення не залишає сумнівів у тому, що судова система країни має потребу в невідкладному реформуванні. Ми будемо заперечувати це рішення", - заявив заступник генерального директора з економіки та фінансів аеропорту "Бориспіль" Кирило Звонарьов.

У вівторок пройшло 4 судове засідання Вищого господарського суду за касаційною скаргою "Борисполя" щодо повернення депозитних коштів підприємства.

Реклама:

Розпорядженням голови Вищого господарського суду сьогодні зненацька було змінено склад трійки суддів, що розглядає цю справу.

Новим складом суддів на цьому ж засіданні було ухвалене рішення про відмову в задоволенні касаційної скарги "Борисполя", що фактично позбавило державне підприємство вищевказаних коштів.

Як повідомляло агентство, Міністерство фінансів розглядає доцільність законодавчого врегулювання діяльності Родовід Банку, що входить до групи великих, як санаційного або його ліквідації.

99,97% акцій публічного акціонерного товариства "Родовід Банк" належить державі внаслідок рекапіталізації банку.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: