"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міністри-іноземці обіцяють якомога швидше показати, на що здатні

Середа, 3 грудня 2014, 19:02

Міністри-іноземці обіцяють працювати в Україні стільки, скільки потрібно незважаючи на війну на сході.

Про це вони заявили на прес-конференції у вівторок.

За словами міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі, усі троє новопризначенців усвідомлювали, на що йшли.

"Вам буде неприємно це почути, але те, що робиться на сході України, закінчиться ще нескоро. Якщо терористи підтримуються росіянами, і якщо їх не вигнати звідси назавжди, то ця країна завжди буде у стані війни", - сказав Квіташвілі.

Реклама:

"Добре, що не вся країна залучена до цього, але в найбільшому індустріальному регіоні знищена інфраструктура, і не приймається гуманітарна допомога, за винятком кількох конвоїв", - заявив він.

Разом із тим, міністр нагадав, що він із колегами є представниками бізнесу, а тому не збирається зволікати із демонстрацією результатів своєї роботи.

У свою чергу міністр економіки Айварас Абромавічус на запитання, як діятимуть міністри, якщо за рік українці не побачать результатів реформ, підтвердив слова колеги: "Ми всі походимо із бізнесу, ми не звикли терпіти, і я думаю, що результати будуть швидше, ніж за рік."

"Я був здивований якістю людей в міністерстві. У нас працюють дуже гарні люди, які були засмучені тим, що реформи гальмувалися", - заявив міністр.

У свою чергу міністр фінансів Наталія Яресько заявила, що призначення іноземців на керівні посади у трьох міністерствах не свідчить про відсутність талановитих людей в Україні.

"Я думаю, що це сигнал для всього світу, що двері відкриті для всіх, хто хоче працювати у цій країні. Ми будемо працювати стільки, скільки буде потрібно", - заявила Яресько.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!