МАУ просить владу негайно ввести в дію нові авіаправила

Четвер, 25 грудня 2014, 13:12

МАУ розповсюдило відкритий лист до президента, прем'єр-міністра, міністра інфраструктури, голови СБУ, генпрокурора, міністра МВС, з проханням вжити всіх необхідних заходів для негайного введення в дію нових авіаційних правил.

Про це йдеться в листі компанії.

"Наш колектив вважає, що керівництво авіацією не може здійснюватися для задоволення інтересів окремих осіб, а виключно за принципом експертної оцінки, неухильного дотримання закону та забезпечення безпеки польотів", - йдеться в тексті листа.

Як йдеться у листі, якщо дієві заходи не будуть прийняті, компанія змушена буде піти на громадський протест.

Реклама:

"Ми змушені констатувати, що, у випадку, якщо дієві заходи не будуть прийняті, ми будемо змушені, виключно в інтересах пасажирів і авіаційної галузі, попросити вибачення у пасажирів і професійно і організовано домагатися вирішення вищевказаних питань всіма способами, передбаченими чинним законодавством України, в тому числі - у формі громадського протесту", - зазначено в тексті листа.

Як відомо, 24 жовтня Державною авіаційною службою прийняті нові авіаційні правила, що встановлюють порядок надання та анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній.

13 листопада 2014 року ці правила зареєстровані Міністерством юстиції України під номером № 1440/26217.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: