Генпрокуратурі в бюджеті запланували 4 мільярди на "мінімальні потреби"

Середа, 24 грудня 2014, 17:23

У проекті бюджету на 2015 рік заплановано близько 4 млрд. гривень на Генпрокуратуру і це мінімальні кошти для забезпечення потреб відомства.

Про це на засіданні парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності в середу в Києві заявив генеральний прокурор України Віталій Ярема.

За його словами, прокуратура просить на свої потреби в наступному році 3 млрд. 994 млн. гривень, що на 1 мільярд гривень більше, ніж передбачав державний бюджет на 2014 рік.

"Сьогодні для того щоб мінімально забезпечити діяльність прокуратури, необхідна та сума, про яку ми тільки що говорили", - цитує генпрокурора "Інтерфакс-Україна".

Реклама:

За словами Яреми, прокуратура не просить "практично ніяких закупівель матеріально-технічних засобів, ніяких додаткових коштів на будівництво квартир і транспорт".

Бюджет-2015: хто, кому, що

Ярема також повідомив, до кінця 2014 року буде скорочено півтори тисячі прокурорських посад.

"Після призначення мене на посаду з 19 червня скорочено 2,5 тис. посад працівників прокуратури, ще 1,5 тис. ми плануємо скоротити до кінця року у зв'язку зі скороченням загального нагляду", - сказав Ярема.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!