Держприкордонники купили пропускного обладнання на 101,68 мільйона

Понеділок, 22 грудня 2014, 10:37

Військові частини 2428 та 1498 Держприкордонної служби уклали низку угод на постачання обладнання, необхідного для облаштування кордонів з Росією та окупованою частиною Донбасу, на загальну суму 101,68 мільйона грн.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Основну частину підрядів отримало ПАТ "Банкомзв’язок". В/ч 2428 за 76,20 млн грн. замовила фірмі програмно-технічні комплекси прикордонного контролю "Гарт" для контролю осіб та транспортних засобів по другому рубежу охорони Донецької та Луганської областей (у смузі безпеки вздовж лінії контрольованої силами АТО).

"Поточна закупівля - нагальна необхідність та результат реагування держави в цілому та прикордонного відомства зокрема на військово-політичну ситуацію, що склалася на території Луганської та Донецької областей на даний час", - вказано в обґрунтуванні закупівлі, проведеної за переговорною процедурою.

Реклама:

З урахуванням цієї закупівлі, за останні шість років прикордонники замовили "Банкомзв’язку" обладнання на 227,88 млн грн.

Заданими SMIDA, власником компанії є багамський оффшор "Дітел, інк" ("Ditel, inc"), директором є Едуард Щучик, наглядову раду очолює В’ячеслав Старіков.

Решту підрядів роздала в/ч 1498, яка замовила бульдозери, трактори, автокрани, необхідні для будівельних робіт. Нагадаємо, прикордонники виконують роботу по проекту "Стіна" - створенню бар’єру на кордоні між Україною та Росією.

ТОВ "Техноторг" замовлено 10 колісних тракторів ХТЗ-150К-09-25 по 610 тис грн.

ТОВ "УкрЄвроМАЗ" має поставити два автокрани КС-45729-8-02 по 2,04 млн грн. за штуку.

У ТОВ "Цеппелін Україна ТОВ" придбано десять екскаваторів-навантажувачів "Катерпіллар" 428F по 1,53 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!