Оцінку майна "Укрзалізниці" проведе Deloitte&Touche

Середа, 17 грудня 2014, 16:04

"Укрзалізниця" акцептувала пропозицію відкритих конкурсних торгів компанії Deloitte&Touche з проведення незалежної оцінки свого майна.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Як зазначається, у грудні комітет з конкурсних торгів "Укрзалізниці" відновив процедуру закупівлі послуг із незалежної оцінки майна.

У компанії повідомили, що це стало можливим після того, як Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив, що рішення АМКУ про відміну конкурсу з проведення незалежної оцінки майна "Укрзалізниці" є незаконним.

Реклама:

"Загалом комітет з конкурсних торгів "Укрзалізниці" розглядав пропозиції двох учасників - компаній Deloitte&Touche і Ernst&Yоung. Конкурсну пропозицію третього учасника - компанії Baker Tilli Ukraine було відхилено у зв’язку з невиконанням умов документації конкурсних торгів", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, під час розгляду пропозицій двох учасників було прийнято рішення про акцепт пропозиції конкурсних торгів компанії Deloitte&Touche на суму 15 млн гривень, як найбільш вигідної, адже компанія Ernst&Young оцінила вартість своїх послуг у 17 млн гривень.

"Передбачається, що договір з переможцем конкурсних торгів з незалежної оцінки майна - компанією Deloitte&Touche буде укладено 26 грудня 2014 року", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!