"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Управління інформації НБУ очолила Наталія Бондаренко

Понеділок, 15 грудня 2014, 18:26

Начальником Управління інформації та громадських комунікацій Національного банку призначено Наталію Бондаренко.

Про це йдеться у повідомленні регулятора на сторінці в Facebook.

Як зазначається, управління інформації та громадських комунікацій створене у складі Департаменту з корпоративних питань згідно з рішенням Правління Національного банку про зміни в організаційній структурі з метою її вдосконалення. Підрозділ об’єднає функції iз зовнішніх і внутрішніх комунікацій регулятора.

"Відповідно до стратегії розвитку Національного банку ми започатковуємо роботу над стратегією та політикою комунікацій. Ключовим фактором для прийняття рішення стосовно призначення Бондаренко стало визнання колег та представників засобів масової інформації", - зазначила голова НБУ Валерія Гонтарева.

Реклама:

"Бондаренко має 14-річний досвід роботи у галузі суспільних комунікацій банків. Очолювала напрями управління зв’язків із громадськістю та маркетингових комунікацій у ВАТ "Банкомзв’язок", ТОВ КБ "АРМА", ВАТ "КБ "Надра", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з 2007 року Бондаренко була керівником управління зв’язків з громадськістю АКБ "Мрія" (після перейменування - ВАТ "ВТБ Банк"), членом Комісії з управління брендом і маркетинговими комунікаціями міжнародної групи ВТБ. У 2013 році призначена на посаду віце-президента ПАТ "ВТБ Банк".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!