Думка експерта: "Кредобанк" розпочинає депозитну акцію "Правильний вибір"®

Середа, 10 грудня 2014, 09:00

З грудня "Кредобанк" пропонує своїм клієнтам новий акційний депозитний продукт "Правильний вибір" зі ставкою від 15% до 20% річних у гривні залежно від терміну розміщення коштів.

 

За умовами нової пропозиції, вкладники можуть розмістити свої вільні кошти терміном на 1 місяць за ставкою 15% річних. Після закінчення місячного строку клієнт має змогу продовжити вклад ще на місяць і так 5 разів – до 6 місяців. За кожну пролонгацію вкладник отримує +1% річних до ставки. Тобто, ставка за вкладом за другий місяць розміщення складе 16%, за третій – 17%, за четвертий – 18%, за п’ятий – 19%, а за шостий місяць – 20% річних. Якщо вкладник вирішить не продовжувати вклад після закінчення терміну зберігання (повний календарний місяць), усі нараховані за кожен повний місяць знаходження коштів на вкладі відсотки зберігаються.

"Депозитна пропозиція "Правильний вибір" від "Кредобанку" - це не стільки вигідна можливість зберігати кошти у надійному європейському банку та отримати їх будь-коли без втрати нарахованих за повні місяці відсотків, скільки наша подяка лояльним клієнтам – говорить заступник голови правління ПАТ "Кредобанк" Даміан Раґан.  – Умови нового депозиту винагороджують насамперед наших лояльних вкладників – адже ставка за вкладом зростає пропорційно до терміну зберігання".

Довідка: 

Реклама:

ПАТ "Кредобанк", заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. "Кредобанк" є одним з трьох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У вересні 2014 року "Кредобанк" потрапив до ТОП-5 рейтингу надійності депозитів українських банків від агентства "Стандарт-рейтинг", яке раніше підтвердило "Кредобанку" найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, оновило короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 та підтвердило кредитний рейтинг банку за національною шкалою на рівні uaAA. У жовтні 2014 року "Кредобанк" увійшов до ТОП-11 найнадійніших банків України в рейтингу від журналу "Новое время" та інвестиційної компанії Dragon Capital, а у листопаді – увійшов до ТОП-5 найстійкіших банків України за версією порталу "Мінфін".

Прес-служба ПАТ "Кредобанк"

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: