У Порошенка хочуть відкритого діалогу з бізнесом

Четвер, 6 листопада 2014, 15:32

Заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків та віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман провели зустріч із членами Європейської бізнес-асоціації, яка об’єднує представників багатьох іноземних компаній, що працюють в Україні.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Як зазначається, зустріч була присвячена обговоренню нагальних для України реформ, бачення владою і бізнесом пріоритетів для майбутньої парламентської коаліції, засад та принципів коаліційної угоди та механізмів зворотного зв’язку між бізнесом та владою.

"Європейська бізнес-асоціація однією з перших надала і продовжує надавати свої пропозиції щодо програми реформ. Ми відкриті до пропозицій від бізнесу і чекаємо на них", - наголосив Шимків.

Реклама:

В свою чергу, Гройсман заявив, що коаліційна угода має чітко давати відповіді на три питання: як, коли і хто робитиме реформи в Україні.

"Верховна рада, яка завжди була гальмом у проведенні реформ, має стати їхнім двигуном", - наголосив віце-прем’єр-міністр.

Гройсман висловив думку, що нова Рада розпочне роботу не пізніше 1 грудня, і до того часу коаліційна угода має бути затверджена.

"Учасники зустрічі мали можливість отримати відповіді та обмінятися думками щодо можливого формату співпраці між бізнес-середовищем та новим коаліційним урядом", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!