"Київводоканал" відписав 5 мільйонів на проектні роботи по Бортницькій станції

Неділя, 30 листопада 2014, 14:12

ПАТ "АК "Київводоканал" 25 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ДП "Інститут "Київінжпроект" ТОВ "НВПІ "Київпроект" на проектно-кошторисні роботи в рамках реконструкції Бортницької станції аерації.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становила 4,80 млн гривень.

Йдеться про коригуванню проектно-кошторисної документації стадія "Проект" та розробка стадії "Робоча документація" по 5 пусковому комплексу і черги реконструкції споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництва технологічної лінії по обробці та утилізації осадів.

Реклама:

Підприємство "Київінжпроект" входить у ПАТ "Київпроект", акціонерами його є кіпрська компанія "Істанова Інвестментс ЛТД", а також віргінські оффшори "Гринвіч Інтернешнл Венчурс Лімітед" й "Арваті Глобал ЛТД".

За останні шість років "Київінжпроект" виграв тендерів на 51,67 млн гривень, материнський ПАТ "Київпроект" - 2,95 млн гривень.

Нагадаємо, у вересні минулого року керівництво "Київпроекту" заявило про рейдерське захоплення підприємства нібито людьми з оточення сина екс-генпрокурота Артема Пшонки.

У відповідь на скаргу тодішнього директора "Київпроекту" Ярослава Підгайного, проти нього самого відкрили кримінальні справи. Підгайний повернув контроль над підприємством у червні цього року.

Єдиним конкурентом фірми на нинішніх трогах було ТОВ "Інжпроектсервіс" Тетяни й Ольги Черненко. Обидві також є співзасновницями фірми ТОВ "Гідроінж-Буд", де їхнім партнером через ТОВ "Глобал Проперті 24" є Олександр Сівкович, син Володимира Сівковича, екс-віце-прем’єра в уряді Миколи Азарова в березні-жовтні 2010 року, відповідальний за силовий блок, і заступника Секретаря РНБО до грудня 2013 року.

Сівкович один з підозрюваних в організації побиття студентів на Майдані в грудні 2013 р.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!