Shell не досягла прогресу в розвідці газу на Донбасі

Четвер, 27 листопада 2014, 20:47

Компанія Shell не досягла бажаного прогресу в розвідці Юзівського родовища газу, у зв'язку з ситуацією, яка склалася на Донбасі.

Про це заявив керівник компанії Shell в Україні Грехем Тайлі, передає прес-служба Харківської облдержадміністрації.

"У зв'язку з ситуацією, яка склалася в Донецькій області, компанія не досягла того прогресу в розвідці Юзівського родовища газу, який хотілося б мати на сьогоднішній день", - сказав він.

"Проте я все-таки радий, що ми змогли почати певні роботи в межах Харківської області. Зокрема, ці роботи передбачали дослідження фонового стану екологічного та соціального довкілля. Для нас важливо інформувати місцеве населення щодо фонового стану довкілля до початку проведення будь-яких робіт. Результати цього дослідження вже є, і вони відкриті для людей", - заявив Тайлі.

Реклама:

Також керівник компанії Shell в Україні відзначив достатній прогрес компанії в області реалізації соціальних інвестицій.

"24 листопада Міністерство енергетики та вугільної промисловості узгодило план соціальних інвестицій на цей рік. Ми докладемо максимально зусиль, щоб реалізувати ці інвестиції", - підкреслив він.

Тайлі також нагадав, що компанія Shell в цьому році закінчила буріння другої дослідної свердловини "Ново-Мечебилівська-100" (Близнюківський район, Харківська обл.) в рамках договору про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування".

При цьому компанія продовжує роботу в Первомайському районі, де знаходиться пошукова свердловина "Біляївська-400".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: