Рашкована призначено в. о. заступника голови Нацбанку

Середа, 26 листопада 2014, 14:21

25 листопада 2014 року Нацбанк призначив в. о. заступника голови НБУ Владислава Рашкована.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби НБУ.

Згідно із повідомленням, на цій посаді Рашкован продовжить займатися впровадженням Стратегічної програми реформування банківської системи та керувати проектом трансформації Нацбанку.

"Також до сфери його нових функціональних обов’язків належатиме організаційне забезпечення діяльності центрального банку та загальне керівництво департаментами фінансів та бухгалтерського обліку тощо", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
 

"За час роботи в центробанку Рашкован зарекомендував себе як відповідальний та ефективний керівник, який здатний впоратися з комплексними сучасними викликами, що постали перед банківською системою та НБУ. Його роботу високо оцінили представники банківської спільноти і міжнародних фінансових інститутів", - зазначила голова регулятора Валерія Гонтарева.

Нагадаємо, З 2006 до 2013 року Рашкован був керівником бюро макроекономічних досліджень, директор управління проектів та розвитку бізнесу, член правління ПАТ "УніКредит Банк", керував процесом приєднання ПАТ "УніКредит Банк" до ПАТ "Укрсоцбанк".

З 2013 до 2014 року - директор центру забезпечення діяльності та організації ПАТ "Укрсоцбанк".

У квітня 2014 року очолив Департамент стратегії та реформування банківської системи Нацбанку.

З 8 квітня 2014 року - член Правління Нацбанку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!