Гонтарева у Вашингтоні поговорить з главою Центробанку Росії та Польщі

Четвер, 9 жовтня 2014, 13:59

Глава Нацбанку України Валерія Гонтарєва в ході розпочатого 9 жовтня візиту на щорічні збори МВФ і Світового банку у Вашингтоні проведе переговори з керівниками центробанків Росії, Польщі, Грузії, Нідерландів, Австрії та Франції.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Згідно з повідомленням, Гонтарева разом зі своїм першим заступником Олександром Писаруком також зустрінеться з провідними американськими корпораціями і бізнес-асоціаціями, інвестиційними компаніями.

В ході візиту заплановані також зустрічі з керівництвом МВФ і СБ, посадовими особами Держдепу, Мінфіну та Мін'юсту США, представниками ЄБРР.

Реклама:

"Під час зустрічей йтиметься про перспективи проведення реформ в монетарній і валютно-курсовій політиці України, а також можливості надання нашій державі фінансової підтримки в рамках програми "stand-by". Також підніматимуться питання стану та перспектив розвитку торговельно-економічних відносин між Україною та США і створення нових спільних інвестиційних проектів", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у вересні глава представництва МВФ в Україні Жером Ваше заявив, що МВФ не виключає виділення Україні третього і четвертого кредитних траншів за програмою stand-by загальним обсягом 2,7 млрд доларів до кінця 2014 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!