ЗМІ оприлюднили фото дачі скандального заступника Яреми

Середа, 8 жовтня 2014, 20:20

ЗМІ оприлюднили фото дачі скандального заступника генерального прокурора України Анатолія Даниленка.

Маєток Даниленка знаходиться на землі поблизу сіл Хлепча та Солтанівка Васильківського району Київської області, пишуть Наші гроші.

Як зазначає видання, цей маєток вивели з державної власності за схемою популярною у 90-х роках. Усього було привласнено 140 га землі зі ставками, що більше ніж "Межигір’я" Віктора Януковича.

Дача замгенпрокурора оточена високою сіткою, ровом із водою і цегляним муром. По всьому периметру – камери спостереження. За парканами є з десяток цегляних будинків, деякі тільки добудовуються.

Реклама:
 Даниленко любить розкіш та ікони. Фото: nashigroshi.org 
Подвір'я Даниленка. Фото: nashigroshi.org  

Раніше стало відомо, що родина заступника Яреми, а саме Анатолія Даниленка привласнила 140 гектарів державних водойм поблизу сіл Мала та Велика Солтанівка Васильківського району на Київщині.

Джакузі у маєтку Даниленка. Фото: nashigroshi.org  
Басейн у маєтку Даниленка. Фото: nashigroshi.org  

Під час підготовки сюжету про цю оборудку невідомий погрожував журналістці телепрограми "Наші Гроші" Аліні Стрижак.

Після оприлюднення цих даних Генпрокурор Віталій Ярема висловив упевненість, що його заступник невинен, оскільки статки можуть мати легальне походження через бізнес сина. Анатолій Даниленко, який завідує кадрами і тендерами Генпрокуратури, попросив відсторонити його від роботи на час проведення перевірки.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: