Націоналізовані АЗС Коломойського в Криму передали держпідприємству

Вівторок, 7 жовтня 2014, 11:05

Націоналізовані кримські автозаправні станції, що належали губернатору Дніпропетровської області України, власникові Приватбанку Ігорю Коломойському, закріпили за Феодосійським підприємством по забезпеченню нафтопродуктами.

Таке рішення було прийнято у вівторок на засіданні "кримського уряду", пишуть "РИА Новости".

Держрада Криму 3 вересня прийняла рішення про націоналізацію майна Коломойського, яке знаходиться на території республіки.

У список націоналізованого майна Коломойського на території республіки входить понад 100 різних об'єктів.

Реклама:

"Міністерству палива та енергетики Республіки Крим в установленому порядку закріпити майно за Кримським республіканським підприємством "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" на праві господарського відання", - йдеться в рішенні.

У список переданого майна потрапили 36 об'єктів, з них 32 автозаправні станції, розташовані в Феодосії, Ялті, Сімферополі, Керчі, Бахчисараї, Алушті, Джанкої, Євпаторії, Красноперекопську, Сімферопольському, Бахчисарайському, Красногвардійському, Ленінському, Сакському районах.

Крім того, феодосійському підприємству передано чотири об'єкти нерухомого майна.

АЗС з метою забезпечення належного утримання та роботи будуть знаходитися в користуванні феодосійського підприємства до їх продажу з торгів.

"Це майно Коломойського. До моменту продажу треба максимально ефективно використовувати ці автозаправні станції. Від реалізації на них нафтопродуктів гроші мають надходити до бюджету", - сказав Аксьонов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: