"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Липецька фабрика Roshen відновила роботу

Понеділок, 6 жовтня 2014, 10:53

Липецька фабрика кондитерської корпорації Roshen, що належить президенту України Петру Порошенку, частково відновила роботу, припинену три тижні тому через надлишок продукції на складі.

Про це повідомив представник фабрики, пишуть "РИА Новости".

Як відомо, виробництво на липецькій фабриці було зупинено 15 вересня.

За час простою планувалося провести техобслуговування ліній.

Реклама:

Співробітникам фабрики, порядку 1,5 тисячі осіб, запропонували піти у відпустку на цей час або отримати дві третини від заробітку. Передбачалося, що фабрика відновить роботу з 29 вересня, однак запуск відклали ще на тиждень.

"Шостого жовтня виходять люди на фабрику, миють лінії, готують до запуску. Сьомого-восьмого у нас буде поступовий запуск на фабриці Доватора", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, друга виробнича площадка - в селі Сенцово - запускається 13 жовтня. Працівники вийдуть мити лінії і готувати їх до запуску у неділю, 12 жовтня.

Навесні поточного року фабрика вже припиняла роботу. Як заявляла тоді корпорація Roshen, це було пов'язано з арештом її рахунків Тверським районним судом Москви в рамках кримінальної справи за позовом "Об'єднаних кондитерів".

Порошенко раніше заявляв, що має намір продати свій головний актив - Roshen. Вже обрано Інвестконсультанта - продажем кондитерської корпорації займеться інвесткомпанія Rothschild спільно з компанією "Інвестиційний капітал Україна" (ICU).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: