Кабмін виділив понад 50 мільйонів на воду для Донеччини

Четвер, 23 жовтня 2014, 18:38

Кабінет міністрів підтримав пропозицію Мінрегіону щодо перерозподілу частини коштів резервного фонду держбюджету на користь відновлення пошкодженої під час бойових дій інфраструктури окремих територій Донецької області.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передає прес-служба уряду.

"Зокрема, уряд спрямував субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, передбачену у 2014 році Донецькій області, саме на відновлення систем централізованого водопостачання та водовідведення, пошкоджених під час проведення антитерористичної операції. Мова йде про 50,3 млн гривень", - заявив Гройсман.

За його словами, уряд також за пропозицією Міністерства додав до напрямів, за якими можуть використовуватися кошти резервного фонду державного бюджету, і напрям "відновлення об’єктів інфраструктури, пошкоджених чи зруйнованих внаслідок проведення антитерористичної операції на Донбасі та вирішення питань тимчасово переміщених осіб".

Реклама:

Він також поінформував і про рішення уряду від 22 жовтня виділити Донецькій облдержадміністрації 10,5 млн гривень за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

"Ці кошти спрямують на здійснення невідкладних заходів, пов’язаних із відновленням житлового фонду на території Слов’янської міської ради Донецької області, зруйнованого чи пошкодженого під час проведення антитерористичної операції", - сказав віце-прем’єр-міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!