"МТС Україна" продала своє майно в Криму

Середа, 22 жовтня 2014, 20:37

"МТС Україна" (100% належить ВАТ "Мобільні Телесистеми" продала своє майно в Республіці Крим за 17,7 млн євро, випливає з матеріалів компанії.

Українська "дочка" МТС продала адміністративно-господарське, IT - та телеком-обладнання, а також автомобілі двом приватним інвесторам, "що надала кращі пропозиції".

Компанія не коментує результати торгів і не повідомляє, хто конкретно придбав кримське майно "МТС Україна".

Як повідомлялося, на початку жовтня компанія виставила на продаж п'ять лотів на загальну суму 288 млн гривень.

Реклама:

З 7 серпня 2014 року мережа "МТС Україна" повністю припинила роботу на території Криму.

Компанія почала поступово відключати свої мережі на півострові після запуску 4 серпня російського ТОВ "К-Телеком", що працює на частотах, що раніше належали українській "дочці" МТС.

Пізніше "МТС Україна" відновила надання послуг кримським абонентам на основі одностороннього технічного роумінгу у мережі "К-Телеком".

Однак з 1 жовтня оператор перевів обслуговування своїх абонентів у Криму в мережі роумінг "ТриМоб" (мобільна "дочка" компанії "Укртелеком" Ріната Ахметова).

У прес-службі "МТС Україна" повідомляли, що компанії не вдалося досягти домовленості за умовами роботи в Криму з іншими операторами, зокрема з російським ТОВ "К-Телеком".

Крім того, зараз "МТС Україна" не обслуговує своїх абонентів на території Севастополя, оскільки "Тримоб" припинив роботу в місті через закриття філії материнської ПАТ "Укртелеком".

Питання про поновлення роумінгу в Севастополі досі не вирішено, повідомив представник МТС Дмитро Солодовніков.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: