"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нафтогаз" отримав понад два мільярди від боржників

Середа, 22 жовтня 2014, 19:25

Станом на 21 жовтня 2014 року сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК "Нафтогаз України" становила 16,196 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

"В порівнянні з минулим тижнем заборгованість по цим категоріям споживачів зменшилась на 2,138 млрд гривень (11,7%)", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, борг підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить 87% від загальної суми заборгованості, борг ТЕЦ за природний газ, використаний у виробництві електроенергії - близько11%, борг прямих промислових споживачів - близько 2%.

"За минулий тиждень заборгованість ПАТ "Київенерго" перед компанією "Нафтогаз України" зменшилась на 325 млн гривень і за станом на 21 жовтня поточного року складає 892 млн гривень", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Нафтогаз одержав графік розрахунків за спожитий газ та відновив газопостачання підприємствам ПАТ "Київенерго".

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК "Нафтогаз України" підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, спожитий для виробництва теплової енергії, становить 14,085 млрд гривень, з них за 2014 рік - 4,543 млрд гривень.

"Найбільша прострочена заборгованість за спожитий природний газ за 2014 рік в цій категорії накопичена у підприємств ТКЕ і ТЕЦ Донецької області - 0,9 млрд гривень, Дніпропетровської - 0,8 млрд гривень, Луганської - 0,3 млрд гривень, Одеської області - 0,3 млрд гривень, Києва - 0,7 млрд області", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!