"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Денисова запевняє, що бійцям АТО платять не менше 6 тисяч гривень

Середа, 22 жовтня 2014, 12:34

Уряд прийняв рішення та підвищив у два рази грошове забезпечення військовослужбовців, які належать до різних військових формувань та перебувають у зоні АТО.

На цьому наголосила міністр соціальної політики Людмила Денісова під час інтерв’ю для Львівської обласної державної телерадіокомпанії, повідомляє прес-служба відомства.

"На сьогодні статус учасника бойових дій отримали понад 800 осіб, які брали участь в антитерористичній операції. На цих людей розповсюджується закон "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту". Якщо, на жаль, трапилося, що військовослужбовець загинув, то пільги відповідно до Закону розповсюджуються на членів його сім’ї", - підкреслила міністр.

За словами Денисової, наразі менше ніж 6 тисяч гривень вони не отримують.

Реклама:

Також міністр зазначила, що зараз наша армія, молодь відстоює інтереси України на кордонах у боротьбі з сепаратистами, терористами, російськими військами.

"Тому кожна людина буде облікована, кожній людині буде наданий статус учасника бойових дій, і вона буде забезпечена всіма пільгами, які передбачені законодавством", - наголосила міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: