"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Яценюк розраховує на економічне зростання у 2016 році

Понеділок, 20 жовтня 2014, 11:05

Економічне зростання України і покращення її іміджу у світі можливі від 2016 року.

Про це заявив в ефірі одного з телеканалів прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, пише "УНІАН".

"Якщо ми разом, ми відповідальні, якщо будемо продовжувати реформи, які почав робити нинішній Кабінет міністрів, 2015 рік пройдемо. Він буде непростий, але пройдемо. 2016 рік я бачу як рік зростання і зростання реального позитивного іміджу України", - сказав Яценюк.

За його словами, 2016 рік стане "роком впевненості". "Впевненості для країни в її майбутньому. Тільки за це треба боротися", - сказав голова уряду.

Реклама:

Також Яценюк зазначив, що задля цього потрібно об'єднувати людей, які мають потенціал і можуть досягти поставлених цілей.

За його словами, у цьому сенсі доречно буде напередодні парламентських виборів сформувати і підписати коаліційну угоду з учасниками передвиборчих перегонів.

"Буде правильно, якщо ми в коаліційній угоді напишемо лише один пункт: виконання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС, - сказав прем'єр-міністр. - Все інше у нас готове: у парламенті є десятки законопроектів про зменшення кількості податків, про бюджетну децентралізацію, прийнятий закон про боротьбу з корупцією, про територіальні громади".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!