Мінфін залучив мільярд гривень з продажу ОВДП

Четвер, 16 жовтня 2014, 19:24

Міністерство фінансів на позапланових аукціонах розмістило 10-річні облігації внутрішньої державної позики на 1,012 мільярда гривень.

Про це повідомляє прес-служба міністерства фінансів.

Як зазначається, за результатами проведення планових розміщень облігацій внутрішньої державної позики 16 жовтня 2014 року, до державного бюджету залучено 1,012 мільярда гривень.

"Відповідно до постанови Кабінету міністрів № 101 "Про випуск облігацій внутрішньої державної позики "Військові облігації" кошти, залучені за результатами розміщення середньострокових державних облігацій, будуть спрямовані до державного бюджету з метою фінансування Збройних сил та зміцнення обороноздатності держави", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як зазначається, ставка розміщення облігацій становила 15,5% річних. Кінцевий термін погашення облігацій - 4 вересня 2024 року.

Нагадаємо, у вівторок, Міністерство фінансів на плановому аукціоні розмістило облігації внутрішньої державної позики на 701,589 мільйона гривень.

В понеділок, 13 жовтня, Мінфін на плановому аукціоні розмістив облігації внутрішньої державної позики на 701,323 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!