"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На підготовку ГТС до зими витратили 330 мільйонів

Середа, 15 жовтня 2014, 15:19

ПАТ "Укртрансгаз" завершило підготовку газотранспортної системи до осінньо-зимового періоду і вручило паспорти готовності виробничим філіям.

Про це повідомляє прес-служба "Укртрансгазу".

Як наголошується, повний комплекс робіт по підготовці виробничих та невиробничих об’єктів до опалювального сезону проведений своєчасно, окрім тих, які знаходяться на непідконтрольній Збройним силам України території в Луганській та Донецькій областях.

"В рамках підготовки до осінньо-зимового періоду виконано капітальний ремонт майже 25 км лінійної частини трубопроводів та 25 свердловин підземних газосховищ; проведена реконструкція 358 газорозподільних станцій", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Крім того, відремонтовано 1,76 тисяч систем автоматичного контролю, сигналізації, і пожежогасіння на газорозподільних і компресорних станціях.

"Таким чином, за період підготовки до осінньо-зимового періоду виконано робіт та поставлено матеріально-технічних ресурсів на суму 330,7 млн гривень при запланованих на весь період підготовки 557,4 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!