"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Маєток Яреми охороняє фірма, яка обслуговувала екс-генпрокурора Пшонку

Вівторок, 14 жовтня 2014, 11:42

Маєток нинішнього Генпрокурора Віталія Яреми в "Золоче" охороняє фірма, яка кілька років обслуговувала екс-генпрокурора Віктора Пшонку та його родину, а також викрадала докази з дачі Пшонки.

Про це пише Анна Бабінець на сайті "Слідство.Інфо".

Охоронна фірма "УБА-безпека" влітку вивозила дорогі меблі з опечатаного Генпрокуратурою будинку екс-генпрокурора Віктора Пшонки у Сухолуччі.

За даними видання, найняв цю фірму формальний власник ділянки у Сухолуччі Іван Кагітін фактично для викрадення речових доказів з арештованого на той момент майна Пшонки.

Реклама:
 

Повністю вивезти майно з дачі Пшонки не дали активісти, які охороняли маєток. Сама ГПУ тоді ухилялася від відповідальності за збереження цього об’єкту.

За даними видання, працівники "УБА-безпеки" не понесли покарання за крадіжку речових доказів з арештованого майна Пшонки, а ГПУ не порушувала жодних справ за фактом цієї крадіжки.

Розгалужена корпорація "УБА-груп", яка належить Юрію Коржевському, нараховує з десяток фірм, які обслуговують котеджне містечко "Золоче".

 

Зокрема, це фірми, які впорядковують територію, вивозять сміття, обслуговують місцеву елітну школу та забезпечують транспорт, який курсує по території містечка.

На сайті фірми "УБА-безпека" вказано, що вона базується у котеджному містечку "Золоче", що у селі Вишеньки Бориспільського району Київщини. Днями активісти автомайдану показали маєток у цьому котеджному містечку, де живе родина Генпрокурора Віталія Яреми.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: