Бюджет України отримав 7,6 мільярда від детінізації ввезення нафтопродуктів

Вівторок, 9 вересня 2014, 10:20

Державна фіскальна служба перекрила низку незаконних схем ввезення до України нафтопродуктів, що дало змогу з березня цього року одержати до бюджету додатково 7,6 млрд гривень.

Про це заявив керівник відомства Ігор Білоус, пише "УНІАН".

"Митними органами перекрито незаконні схеми ввезення до України нафтопродуктів. Їх легалізація на ринку України з початку березня цього року вже дала позитивний результат на суму 7,6 млрд грн додаткових митних платежів", - повідомив він.

За даними керівника ДФС, з початку року співробітники відомства припинили протиправну діяльність 38 конвертаційних центрів, через які пройшло близько 5 млрд грн.

Реклама:

Також у відомстві повідомили, що Фіскальна служба стягнула до бюджету близько 341,7 млн грн у результаті документальних перевірок підприємств, які користувалися послугами таких центрів.

Разом з тим, за словами Білоуса, ДФС значно зменшила кількість позапланових і зустрічних перевірок суб'єктів господарювання. Так, у січні-серпні цього року було проведено 18,6 тис. позапланових перевірок, що на 5 тисяч менше, ніж в аналогічний період минулого року.

При цьому кількість планових перевірок бізнесу залишилася на рівні минулого року - 3,6 тис.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!