Залізниця розпиляла 9 мільйонів на ремонт

Субота, 6 вересня 2014, 14:46

ДП "Південна залізниця" 28 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ НВП "Укрремколіямаш" на капремонт техніки.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди склала 8,70 мільйона гривень. До кінця наступного року мають відремонтувати виправочно-підбивочно-рихтувальну машину для стрілочних переводів та колії.

Власниками фірми "Укрремколіямаш" є Владислав Репешко й Аркадій Цобенко.

Реклама:

Ця фірма опосередковано є співвласником свого ж єдиного конкурента на цьому тендері - ТОВ "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш". Його статутний капітал розподілений між Олександром Кравченком (35,52%), Русланом Майковим (28,72%), Сергієм Пустовойтенком (12%) і ПАТ "Сервісколіямаш" (23,76%).

Останнє, у свою чергу, належить вказаному вище "Укрремколіямаш" і ним же заснованому ПАТ "Дніпроспецмаш".  Також у двох конкурентів в ЄДР зафіксований один на двох контактний номер – (056) 239-55-44.

Таким чином "Укрремколіямаш" володіє у "Дніпроспецмаш" часткою менше 25%. Разом з тим, донедавна ця частка була вища - 32%. Саме при такому розподілі ці дві фірми розіграли тендер "Придніпровської залізниці"  на 30 мільйонів, який замовник згодом скасував через "неможливість усунути порушення, що виникли через порушення законодавства".

Нагадаємо, два учасники вважаються пов’язаними особами, якщо в статутному капіталі кожного з них 25% і більше контролює один і той же власник.

За останні шість років фірма "Укрремколіямаш" виграла тендерів на 111,10 млн гривень, а "Дніпроспецмаш" - на 69,79 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!