"Укренерго" заплатить мільйон будівельникам сонячних станцій Клюєва

П'ятниця, 5 вересня 2014, 10:32

Південно-Західна електроенергетична система ДП "НЕК "Укренерго" 20 серпня уклала угоду з ТОВ "Зв’язоктехсервіс" на розробку техніко-економічного обґрунтування вибору варіанту будівництва ПЛ-330кВ "Тернопільська-Чернівецька".

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становить 1,33 мільйона гривень.

Згідно з техзавданням, підрядник повинен обґрунтувати оптимальний спосіб приєднання ПС-330 кВ "Чернівецька" до магістральної мережі третьою ЛЕП 330 кВ з врахуванням забезпечення видачі потужності Рівненської та Хмельницької АЕС, режимів роботи ДсГАЕС, надійного живлення споживачів Чернівецької, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

Реклама:

Визначити основні конструктивні параметри, схеми з’єднань та орієнтовну трасу проходження ЛЕП 330 кВ.

"Зв’язоктехсервіс" зареєстроване на Олексія Даценка і Єгора Пасхалова. Раніше засновниками були Олег Семенко, ТОВ "Енерговугіллявидобування" і ТОВ "Де Санктіс-Інвест", пов’язане з ліхтенштейнською компанією "P&A corporate trust".

Директором "Де Санктіс-Інвесту" є Гліб Лєшков. Він займав керівні посади в компаніях з будівельної групи "Розвиток", пов’язаної з сином прем’єр-міністра Олексієм Азаровим.

"Зв’язоктехсервіс" почав вигравати тендери "Укренерго" в 2011 році, отримавши підряди на 383,70 млн гривень. Майже всі кошти фірма отримала на під’єднання об’єктів "Актив солар" Андрія і Сергія Клюєвих до енергетичної мережі України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: