Нафтогазова Kuwait Energy продала свої активи в Україні

Четвер, 4 вересня 2014, 13:47

Нафтогазова компанія Kuwait Energy, яка займалася розробкою нафтогазових родовищ у Полтавській і Сумській областях спільно з держкомпанією "Укргазвидобування", у квітні 2014 року продала свої активи в Україні за 5 мільйона доларів.

Про це йдеться в звіті компанії, передає УНІАН.

"У квітні 2014 року, Kuwait Energy завершила продаж своїх активів в Україні за 5 млн доларів", - йдеться в повідомленні компанії. Kuwait Energy не наводить подробиць угоди.

Також в документі йдеться, що компанія в даний час знаходиться в активних переговорах про продаж своїх російських активів і розраховує завершити їх продаж у третьому кварталі 2014 року.

Реклама:

Як повідомлялося, восени 2012 року Kuwait Energy і "Укргазвидобування", "дочка" держкомпанії "Нафтогаз України", після року судових позовів відновили спільну діяльність на Більському газоконденсатному і Куличихинському нафтогазоконденсатному родовищах.

Kuwait Energy призупинила розробку Більського і Куличихинського родовища в кінці 2011 року через розірвання судом договору про спільну діяльність з компанією "Укргазвидобування".

Договір був анульований після суперечки партнерів Kuwait Energy, представлених у ТОВ "Бурова компанія "Рудіс" та ТОВ "Торгова база "Укрбуд". Kuwait Energy розробляє родовища в Єгипті, Ємені, Іраці, Омані, Пакистані, Латвії, Росії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!