"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрнафта" скасувала заплановані на 11 вересня збори акціонерів

Четвер, 4 вересня 2014, 09:07

ПАТ "Укрнафта" скасувала заплановані на 11 вересня 2014 року збори акціонерів.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, позачергові загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта", скликані на 11 вересня 2014 року, з організаційних причин не відбудуться.

"В свою чергу, на 10 жовтня 2014 року Публічним акціонерним товариством "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" скликаються позачергові загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта", про проведення яких вас буде повідомлено у строки та порядок, встановлені чинним законодавством України", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Як повідомлялося, "Укрнафта" 11 вересня планувала провести загальні збори акціонерів. У 2012-2013 роках "Укрнафта" не проводила зборів акціонерів, і рішення про виплату дивідендів не приймалися.

Раніше, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявляв, що "Укрнафта" виплатить дивіденди державі.

"Загальна цифра - 1,3 млрд гривень нерозподілених дивідендів, де 50% належить державі, 50% - іноземному інвестору. Я вам даю гарантію в тому, що буде скликано збори акціонерів, і держава свою частку забере. "Нафтогаз" вже отримав команду, офіційне повідомлення "Укрнафті" відправлено", - сказав він.

За словами Яценюка, у встановлені законом терміни буде проведено збори акціонерів "Укрнафти" і прибуток компанії буде розподілений.

50%+1 акцій "Укрнафти", що є відкритим акціонерним товариством, належить Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України", близько 42% акцій належить компаніям, афільованим з Приватбанком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!