"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" подав у відставку

Четвер, 18 вересня 2014, 17:54

Генеральний директор державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Сергій Гомболевський в четвер прийняв рішення про дострокове припинення трудового контракту.

Про це повідомили в прес-службі аеропорт, пише "Інтерфакс-Україна".

Гомболевський був призначений на вказану посаду 31 березня 2014. Він має 17-річний досвід роботи на авіаційних підприємствах, з них 15 років - в аеропорту "Бориспіль".

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив міністру інфраструктури Максиму Бурбак визначитися з питанням відповідності займаній посаді керівника аеропорту "Бориспіль".

Реклама:

Днями в ЗМІ з'явилися повідомлення про нібито порушення з боку керівництва аеропорту, пов'язаних з роботою служб таксі.

У прес-релізі аеропорту в четвер з посиланням на експертів таксомоторного ринку наголошується, що керівництво аеропорту забезпечило прозорість конкурсу з оренди автомобілів таксі, дотримується законодавства в питаннях захисту прав держави, пасажирів та перевізників.

Крім того, в прес-службі нагадали, що колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету не знайшла порушень у порядку проведення конкурсу та допуску претендентів до участі в конкурсі.

В аеропорту пов'язують виниклу ситуацію з тиском на керівництво в інтересах деяких бізнес-груп.

ДП "Міжнародний аеропорт" Бориспіль "- найбільший аеропорт України, обслуговує понад 50% пасажирських авіаперевезень країни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!