"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нацбанк у п'ятницю проведе валютний аукціон

Четвер, 18 вересня 2014, 11:51

Національний банк України 19 вересня проведе валютний аукціон.

Про це регулятор повідомляє на сторінці в Facebook.

"Іноземна валюта, за якою укладатимуться угоди на аукціоні: долари США. Тип операції: продаж іноземної валюти для задоволення потреб клієнтів. Мінімальна сума кожної заявки банку: 500 тисяч доларів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, заявки мають бути подані в електронній формі за допомогою програмного комплексу "Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку " до 15 години за київським часом 18 вересня 2014 року.

"Кількість заявок від кожного банку не обмежена. У кожній заявці банк визначає цільові потреби в купівлі іноземної валюти", - повідомляє Нацбанк.

Реклама:

Розмір бронювання грошового забезпечення в національній валюті для оплати іноземної валюти повинен становити 100% за кожною заявкою за курсом, визначеним банком.

Також наголошується, що грошове забезпечення в національній валюті для оплати іноземної валюти перераховується на рахунок Національного банку до 15 години за київським часом 18 вересня 2014 року.

"Куплена на валютному аукціоні іноземна валюта повинна бути використана за цільовим призначенням протягом п’яти робочих днів із дня зарахування цієї валюти на кореспондентський рахунок уповноваженого банку", - йдеться у повідомленні НБУ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!