Індія хоче "нагодувати" Росію буйволятиною

Середа, 10 вересня 2014, 13:49

Індія зацікавлена ​​в поставках до Росії буйволятини, сухого молока, масла та рибної продукції.

Про це йдеться в повідомленні Россільгоспнагляду.

В релізі відзначається, що російське відомство провело переговори з індійською стороною з питань експортних поставок сільгосппродукції до Росії.

Зокрема, Індія передала інформацію, раніше запитану відомством, необхідну для розгляду можливості поновлення поставок буйволятини до Росії.

Реклама:

Для початку процедури розгляду можливості поставок індійської молочної продукції, Россільгоспнагляд направить для вивчення в компетентне відомство Індії інформацію про вимоги Митного союзу (МС) до неї.

Сторони також обговорили підсумки квітневої інспекції індійських підприємств по переробці продукції морського промислу та аквакультури, зацікавлених в експорті продукції до МС.

Індійська сторона попросила додатковий час для підготовки та направлення до Россільгоспнагляду коментарів до попереднім звітом за результатами проведеної інспекції.

Після отримання необхідної інформації з боку індійської компетентної служби, Россільгоспнагляд має намір актуалізувати список підприємств, які мають право експортувати продукцію.

Нагадаємо, Росія ввела 7 серпня пакет заходів у відповідь на санкції США, Австралії, Канади, Євросоюзу і Норвегії. Санкції представляють собою заборону терміном на один рік на імпорт до Росії з цих країн фруктів, овочів, молочної та м'ясної продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: