"Бориспіль" знову запропонував оренду 50 авто Sky Taxi

Середа, 10 вересня 2014, 11:26

Аеропорт "Бориспіль" знову оголосив про намір передати в оренду 50 автомобілів Hyundai Sonata 2012 випуску, раніше задіяних в службі Sky Taxi.

Про це йдеться в повідомленні у виданні "Хрещатик", передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, сукупна вартість зазначених 50 автомобілів згідно з незалежною оцінкою станом на 31 травня 2014 становить 12,268 млн грн, максимальний термін можливої ​​оренди - 35 календарних місяців, мета використання - здійснення таксомоторних перевезень.

Заяви про оренду автомобілів необхідно подати протягом 10 днів з моменту опублікування зазначеного оголошення в канцелярію аеропорту.

Реклама:

"У разі надходження двох або більше заяв на об'єкт оренди, орендодавець оголосить конкурс на право його оренди", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, наприкінці квітня Міністерство інфраструктури припинило діяльність Sky Taxi через збитковість.

Пізніше "Бориспіль" оголосив конкурс на право укладання договору оренди індивідуально визначеного майна - 60 автомобілів Sky Taxi, однак, конкурс, запланований на 1 липня 2014 року, не відбувся з причини недостатньої підготовленості потенційних учасників.

Крім того, генеральний директор аеропорту Сергій Гомболевський зазначав спроби так званих "псевдотаксістов" вийти на привабливий ринок роботи в аеропорту.

"Нам всі ці компанії відомі, вони зірвали останній конкурс, який проводив аеропорт з передачі в оренду автомобілів. Мало того, демонстрацію під час конкурсу влаштували, а на конкурс прийшли абсолютно непідготовленими", - говорив він.

В результаті вказаний конкурс був скасований і було заплановано оголошення повторного конкурсу за участю представників Міністерства інфраструктури.

Крім цього, аеропорт з 1 серпня розірвав усі договори, з таксомоторними перевізниками, які здійснювали перевезення на період відновлення роботи служби Sky Taxi.

Проект Sky Taxi в аеропорту "Бориспіль" стартувала 26 грудня 2011 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!