"Нафтогаз" змінив наглядову раду "Укртранснафти"

Вівторок, 12 серпня 2014, 19:28

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" змінила наглядову раду ПАТ "Укртранснафта".

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

Як зазначається, рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ "Укртранснафта" від 11 серпня 2014 року № 32 головою наглядової ради товариства обрано Савченка Олександра Ілліча, який займає посаду директора департаменту економічної безпеки та управління ризиками НАК "Нафтогаз України".

"Також членами наглядової ради було обрано: від НАК "Нафтогаз України" - Тодійчука О.С. та Коновця С.О. (заступники голови правління), Пасішника А.П. (т.в.о. заступника голови правління), Загнітко П.М. (директор департаменту майнових та корпоративних відносин)", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України - Бойчука А.М. (директор департаменту з питань функціонування та реформування нафтогазового сектору) та Насвіщука С.В. (директор юридичного департаменту).

"Рішенням зборів акціонерів ПАТ "Укртранснафта" було припинено повноваження членів наглядової ради товариства Терлецького О.Р., Іванова Є.Р., Сухомлина О.А., Шойко М.Л. у зв’язку із закінченням строку їх повноважень", - повідомляє прес-служба.

Також достроково було припинено повноваження Рубана І.В., Кирюшина І.В., Бродського Є.Ю., Мормуля Д.Д. Юр’єва Г.П. та Кацуби А.В.

Відповідно до рішення загальних зборів акціонерів ПАТ "Укртранснафта" кількісний склад наглядової ради скоротився до 7 осіб.

Публічне акціонерне товариство "Укртранснафта" - оператор магістральної системи нафтопроводів України, 100% акцій якого належить НАК "Нафтогаз України".

Система магістральних нафтопроводів "Укртранснафти" включає понад 4,7 тисяч км нафтопроводів та 51 нафтоперекачувальну станцію.

Також "Нафтогаз України" змінив ревізійну комісію "Укртранснафти".

Рішенням загальних зборів акціонерів № 33 головою ревізійної комісії Товариства обрано Войтовича Юрія Леонтійовича, який займає посаду директора департаменту енергоефективності та енергозбереження НАК "Нафтогаз України".

Також до складу ревізійної комісії були обрані наступні представники "Нафтогазу": Буртан Т.П. (департамент бухгалтерського обліку та звітності), Думчева Т.Б. (департамент економічного планування та бюджетних розрахунків), Богословський С.Б., Федорійчук Я.П., Корчага Н.В., Лаврушко Е.А. (департамент внутрішнього аудиту).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: