Microsoft випускає Nokia за 19 доларів

Вівторок, 12 серпня 2014, 11:20

Місяць тому з'явилася непідтверджена інформація, що корпорація збирається припинити виробництво декількох зі своїх бюджетних моделей телефонів, щоб зосередити зусилля на більш дорогих смартфонах на основі системи Windows.

Про це пише Російська служба ВВС.

Однак керівництво компанії підтвердило, що самі звичайні моделі мобільних телефонів залишаться в асортименті.

"Це значний сегмент ринку, і на ньому присутні не так вже й багато виробників", - повідомила Бі-бі-сі Джо Харлоу, глава відділення корпорації по мобільної телефонії.

Реклама:

"У нас є мережа поставок і продажів, яка дозволяє нам успішно конкурувати на цьому ринку, - пояснила вона. - Це та сфера, де смартфони позбавлені своїх переваг, і ми маємо намір розвивати її".

За її словами, корпорація Microsoft представить цей пристрій для населення з низькими доходами в країнах, що розвиваються. Вона висловила впевненість, що ця модель буде успішною в силу масовості попиту.

 

Цей та інші схожі апарати будуть використовувати операційну систему Series 30 +, яку корпорація Microsoft придбала разом з усією компанією Nokia у квітні.

Однак Джо Харлоу підтвердила, що її компанія призупинила випуск нових моделей Asha і Nokia X на основі системи Android.

Ці моделі вважалися перехідними до дорожчих і досконалим апаратам серії Lumia.

Компанії Samsung, індійська Micromax і китайська TCL також пропонують споживачам наддешеві стандартні телефони.

Нові дешеві телефони, незважаючи на відсутність інтернету, мають досить великі екрани з діагоналлю 4,6 см і зможуть програвати відеофайли з карти пам'яті SD.

Ці апарати продаватимуться в Китаї, Єгипті, Індії, Індонезії, Кенії, Нігерії, Пакистані, В'єтнамі та на Філіппінах, але не в європейських країнах і США.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: