Порошенко: Ситуація на сході - не привід для відсутності реформ

Середа, 9 липня 2014, 20:59

Події на сході України не мають виправдовувати брак реальних економічних реформ у країні.

Пор це заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи на зустрічі з громадськими реформаторськими рухами в середу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Глава держави зазначив, що ця тема наразі справедливо привертає увагу керівництва держави, уряд, еліту, суспільство і молодь, оскільки "немає важливішого завдання, ніж захист держави, забезпечення суверенітету та територіальної цілісності".

"Я б не хотів, щоб слово "реформа" і відсутність справжніх реформ у суспільстві виправдовувалися війною", - сказав президент.

Реклама:

"Ми повинні знайти всі сили, щоб перемагати не тільки на фронтах боротьби з ворогом і тероризмом і перемагати на фронтах боротьби з корупцією, а й перемагати на фронтах боротьби з економічною неефективністю, перемагати на фронтах, коли минуле тягне й міцно тримає нас у пострадянських моделях функціонування економіки та суспільства, надаючи комусь привід виправдовуватися у власній бездіяльності та нездатності проводити реформи", - додав він.

Порошенко також зазначив: "Політична воля президента і його команди існують для того, щоб було проведено необхідні реформи".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!