Думка експерта: Спеціальні умови для українсько-польського бізнесу ®

Середа, 9 липня 2014, 09:43

З червня 2014 року "Кредобанк" пропонує підприємствам малого та середнього бізнесу, які належать до українсько-польського бізнесу, спеціальний пільговий ціновий план на розрахунково-касове обслуговування, що передбачає знижений розмір щомісячного платежу, фіксовані тарифи на переказ коштів в іноземній валюті та на перекази в межах України, а також спеціальні знижені комісії на операції з купівлі-продажу іноземної валюти.    

 

Зокрема, у ціновому пакеті "Українсько-польський бізнес" при щомісячній платі за обслуговування в 150 гривень встановлено фіксований тариф на перекази в межах України в 1 грн. за платіж, а в іноземній валюті – 30 доларів США, 30 євро або 15 польських злотих незалежно від суми переказу. Комісія за купівлю іноземної валюти складає 0,2% від суми, а за продаж – 0,15%, що майже вдвічі нижче за стандартні тарифи банку. Щомісячна вартість пакету може зменшитись до 105 грн. залежно від середньоденного залишку на поточному рахунку клієнта за попередній місяць. Пропозицією можуть скористатися малі та середні підприємства, що мають частку польського капіталу в розмірі не менше 10% статутного фонду і готові стати клієнтами "Кредобанку".

"Спеціальна пропозиція для українсько-польського бізнесу враховує особливості роботи підприємств з капіталом польського походження та є черговим кроком програми підтримки бізнесу між Україною та Польщею, яку активно впроваджує "Кредобанк", – говорить директор департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ "Кредобанк" Ірина Груй. – "Кредобанк" як найбільший інвестиційний проект Польщі в банківській системі України та частина потужної фінансової групи PKO Bank Polski вважає підтримку українсько-польського бізнесу одним із своїх найважливіших пріоритетів та допомагає йому консультаціями, швидкими транскордонними розрахунками та надійністю європейського банку, а відтепер – і привабливими умовами обслуговування".

Розвиток обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу є одним з основних пріоритетів "Кредобанку", визначених поточною стратегією роботи. На сьогодні банк обслуговує понад 35 тисяч малих та середніх підприємств України. Банк пропонує клієнтам гнучкі умови розрахунково-касового обслуговування, спеціальні програми кредитування та супутні послуги.

Реклама:

Довідка:

ПАТ "Кредобанк", заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. "Кредобанк" є одним з трьох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві.

Прес-служба ПАТ "Кредобанк"

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!