Думка експерта: Попит на житло на Київщині стабільно зростає ®

Вівторок, 8 липня 2014, 09:49

Ринок нерухомості Києва в кінці травня - початку червня стабілізувався і навіть дещо пожвавився на тлі реалізації відкладеного до кращих часів попиту та наявності переселенців з неспокійних регіонів країни.

Активізацію ринку нерухомості столиці в кінці весни - початку літа експерти пояснюють вдалими президентськими виборами, відносною стабілізацією валютного курсу, бажанням вкласти в "тверду" валюту.

Крім того, після виборів поступово почав реалізовуватися відкладений купівельний попит, який вже в червні був проявлений укладенням значної кількості угод. За словами експертів, зростання попиту в Київській області на первинну нерухомість в травні-червні збільшився в межах 12% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

"Найбільшим попитом на первинному ринку нерухомості традиційно користуються однокімнатні квартири загальною площею від 33 до 45 кв. м, на які припадає більше половини від наших загальних продажів", - зазначає директор ЖК "Петровський квартал" Олександр Тигов.

Реклама:
Панорама ЖК "Петровський квартал"

На думку споживачів, Білогородський напрямок є найоптимальнішим для купівлі житла під Києвом завдяки ряду параметрів (віддаленість від Києва, наявність міських комунікацій, зелена зона, розвинена інфраструктура).

"Цього року ми повністю закінчуємо будівництво останніх ліній нашого комплексу - це більше 10 будинків різної поверховості. Враховуючи історію продажів і думку наших покупців, ми прийняли рішення запустити будівництво 7 і 8 лінії, та зробити більшу кількість різних планувань 1-к та 2-к квартир", - пояснює Олександр Тигов.

Ключовими критеріями, за якими потенційні покупці роблять свій вибір на користь того чи іншого забудовника є не тільки співвідношення ціна / якість, а й зручні умови покупки (розстрочка).

"Основними нашими покупцями були та залишаються молоді родини, тому ми готові запропонувати безвідсоткову розстрочку від забудовника, та невеликий перший внесок – саме ці складові гарантують високий попит. Нам, як забудовнику, э чим пишатися – ми побудували 31 будинок, в нашому комплексі живе більще 200 родин та навіть народилося 25 немовлят", - посміхається Олександр.  

Зараз в ЖК "Петровський Квартал" проводиться акція "2 роки і вона твоя", яка дає можливість купити 1-к квартиру в без% розстрочку на 2 роки і платити всього 6300 грн. на місяць. Запишіться на консультацію ТУТ та отримайте можливість купити квартиру за акційним курсом - 10.1.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!