Держземагентство заохочує учасників АТО земельними ділянками

Субота, 5 липня 2014, 11:01

Механізм отримання земельних ділянок усіма без винятку військовослужбовцями, які беруть участь в антитерористичній операції, буде спрощено.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держземагентства.

Як зазначається, уряд підтримав ініціативу голови Держземагентства Сергія Рудика з надання земельних наділів військовослужбовцям та доручив силовим відомствам підготувати та надати відповідні списки.

"Ми опікуємося тим, щоб усі без винятку військовослужбовці, які беруть участь в антитерористичній операції, отримали у власність земельні ділянки. Ми подбаємо, щоб нікого не забули", - наголосив Рудик.

Реклама:

Працівники територіальних органів Держземагентства максимально сприятимуть оформленню земельних ділянок для військовослужбовців.

"Про результати цієї роботи керівники територіальних органів щотижнево інформуватимуть мене. Впевнений, що спільними зусиллями ми доведемо цю шляхетну справу до кінця і реалізуємо ініціативу Держземагентства щодо забезпечення захисників Вітчизни земельними ділянками", - сказав Рудик.

Згідно із повідомленням, військовослужбовцям необхідно із заявою звернутися безпосередньо до головного управління Держземагентства у відповідній області за місцем проживання.

"Гарантую максимальне сприяння у виділенні земельних ділянок за мінімальних витрат коштів та часу всім військовослужбовцям, які не шкодуючи сил, здоров’я, свого життя, боронять нашу державу, захищають територіальну цілісність і суверенітет країни у східних та південно-східних областях", - наголосив керівник земельного відомства.

Нагадуємо, що ще на початку травня голова Держземагентства дав доручення керівникам територіальних органів розпочати роботу з формування земельних масивів для забезпечення наділами учасників АТО.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: