"РАДИКАЛ БАНК" пропонує новим клієнтам "Вільний політ" ®

П'ятниця, 4 липня 2014, 16:07

ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" ввів акційний тарифний пакет на розрахунково-касове обслуговування суб'єктів господарської діяльності - "Вільний політ". Тариф розрахований на нових клієнтів банку, пропонуючи їм безпрецедентно вигідні умови обслуговування в перші три місяці з дня відкриття рахунку.

 

Тарифний пакет "Вільний політ" включає в себе:

  • відсутність комісії за валютообмінні операції, включаючи купівлю та продаж валюти, конверсійні безготівкові операції;
  • авансування гривневого еквівалента під продаж валюти на Міжбанківській валютній біржі день-в-день або на наступний день після виплати авансу;
  • відсутність тарифікації на проведення платежів у національній валюті на користь клієнтів інших банків, причому як протягом операційного дня, так і після його завершення;
  • відсутність плати за супроводження програмних комплексів "Клієнт-Банк" та "Інтернет-Банкінг"
  • надання різних довідок, виписок і підтверджень (крім Витяги з Державного реєстру обтяжень рухомого майна, плата за яку становить 60 грн.).

Олександр Шпак, Голова Наглядової ради ПАТ "РАДИКАЛ БАНК": "Сьогодні український бізнес переживає не найпростіші часи. У той же час саме зараз, на нашу думку, є унікальний шанс для підприємств, особливо тих, які освоюють нові ринки збуту. Тому, впроваджуючи акційний тариф, ми прагнемо не тільки роздобути нових клієнтів, але і підтримати бізнес. Ми, як ніхто інший, зацікавлені в тому, щоб наші клієнти ставали сильними гравцями і українською, і на міжнародних ринках. Упевнений, що наша тарифна політика в цьому допоможе. "Вільний політ" стане відмінним доповненням до інших наших тарифами ".

Тариф "Вільний політ" пропонується новим клієнтам банку строком на три місяці з дня відкриття поточного рахунку. Після закінчення цього терміну клієнт автоматично переводиться на тариф "Стандарт +" або будь-який інший тарифний пакет за своїм бажанням. Для суб'єктів господарської діяльності в банку також діють тарифи "Імпортер", "Експортер" та "Підприємницький старт" з особливими умовами обслуговування для кожної з категорій клієнтів.

Реклама:

Про банк:

ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" заснований в 2009 році і надає широкий спектр фінансових послуг як приватним, так і корпоративним клієнтам. За 2013 за розміром активів банк піднявся зі 122 на 95 місце. Ліцензія НБУ № 256 від 18.11.2011 року.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!