"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Візз Ейр Україна" відкриває новий рейс Київ-Москва

Четвер, 31 липня 2014, 14:00

"Візз Ейр Україна", перша українська лоукост авіакомпанія, сьогодні оголосила про відкриття нового маршруту з Києва до Москви з 30 вересня 2014 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Як повідомляється, новий рейс виконуватиметься на новому літаку Airbus A320 в московський Міжнародний аеропорт "Внуково", який є одним з основних аеропортів Москви, відрізняється вигідним географічним положенням і має зручне транспортне сполучення з містом.

Літак "Візз Ейр Україна" виконуватиме рейси з Києва до Москви тричі на тиждень - спочатку по вівторках, четвергах і суботах, і починаючи з 27 жовтня - по понеділках, середах і п'ятницях.

Реклама:

"Ми раді сьогодні запропонувати нове доступне за ціною напрям в Москву з Києва. Відкриття рейсу Київ-Москва є довгоочікуваною знаковою подією для "Візз Ейр Україна". Ми очікуємо, що зможемо стимулювати попит на перельоти, пропонуючи дуже низькі, доступні тарифи. Наша прихильність України дозволила мільйонам українців скористатися авіаперельотами за останні шість років", - сказав генеральний директор "Візз Ейр Україна" Акош Буш.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: